Oferta de nerefuzat făcută de mai multe sate superbe din Italia. Oferă 27.000 de euro oricui este dispus să se mute acolo

Postat la 27 septembrie 2019 380 afişări

Oferta de nerefuzat făcută de mai multe sate superbe din Italia. Oferă 27.000 de euro oricui este dispus să se mute acolo
În ultimii ani, tot mai multe oraşe sau regiuni din Europa au demarat programe de atragere a locuitorilor - fie prin vânzarea unor locuinţe cu 1 dolar, fie prin oferirea unui teren sau chiar a unui loc de muncă.

 

O ofertă incredibilă vine însă din Molise, o regiune din estul Romei care oferă celor dispuşi să se mute nu mai puţin de 27.000 de euro.

 

Mai exact, cei care se relochează vor primi 700 de euro pe lună timp de trei ani, indiferent în care dintre cele 106 sate decid să se stabilească. 

 

Există însă şi o condiţie: doritorii trebuie să pornească o afacere în aceşti trei ani - poate fi o vulcanizare sau un  mic magazin alimentar.

 

"Vreau ca regiunea Molise să renască, vreau să evit ca satele autentice să se transforme în oraşe-fantomă", a declarat celor de la CNN Antonio Tedeschi, consilierul regional care a dezvoltat proiectul.

 

El încurajează în special cuplurile tinere cu copii să aplice la programul care se va lansa oficial pe 16 septembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dispunere,
italia,
mutare,
oferta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.