Grevele piloţilor costă British Airways cel puţin 137 milioane de euro

Postat la 26 septembrie 2019 43 afişări

Proprietarul British Airways, International Airlines Group (IAG), a anunţat că profiturile sale vor fi mai mici decât se aşteptau în acest an, una din cauze fiind grevele piloţilor, transmite BBC.

Grevele piloţilor costă British Airways cel puţin 137 milioane de euro

Grupul a declarat că greva de două zile de la începutul acestei luni, întreprinsă de piloţi din cauza salariilor şi codiţiilor au costat compania cel puţin 137 milioane euro (121 milioane lire sterline).

În general, IAG se aşteaptă ca profitul său operaţional pentru acest an să fie cu 215 milioane de euro mai mic decât cel precedent.

Nu au mai existat alte discuţii între British Airways şi uniunea piloţilor iar alte eventuale greve ar afecta şi mai mult IAG.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piloti,
british airways,
greve,
costuri,
asteptare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.