Obama va efectua primul turneu în Africa în perioada 26 iunie-3 iulie

Postat la 21 mai 2013 32 afişări

Preşedintele american Barack Obama va efectua primul său mare turneu african de când se află la putere în Senegal, Africa de Sud şi Tanzania în perioada 26 iunie-3 iulie, a anunţat luni Casa Albă.

Obama va efectua primul turneu în Africa în perioada 26 iunie-3 iulie

 Consiliul pentru Securitate Naţională (NSC), cabinetul de politică externă al lui Obama, a anunţat vizitele pe contul său de Twitter, precizând că Prima Doamnă Michelle Obama va participa la turneu, fără a furniza mai multe detalii pentru moment.

Obama, născut în Statele Unite, cu o mamă americană şi un tată kenyan, a vizitat până în prezent, în calitate de preşedinte, o singură ţară din Africa, şi anume Ghana, în iulie 2009.

Michelle Obama a efectuat un turneu în Africa australă în iunie 2011, în cursul căruia s-a întâlnit cu fostul preşedinte şi erou al luptei împotriva apartheidului, Nelson Mandela.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/obama-va-efectua-primul-turneu-in-africa-in-perioada-26-iunie-3-iulie-10891402
10891402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.