Oamenii de afaceri: Nu avem azi nevoie de o criză politică. Nu avem nevoie de spectacol

Postat la 29 mai 2019 78 afişări

Condamnarea la închisoare a liderului PSD Liviu Dragnea cu­mulată cu pierderea ale­ge­rilor de partidul pe care l-a condus până duminică aduc în discuţie o întrebare gravă: ce va fi în continuare?

Oamenii de afaceri: Nu avem azi nevoie de o criză politică. Nu avem nevoie de spectacol

Ceea ce nu a înţeles România până în aceste zile este că o ţară este puternică, doar dacă este puternică eco­nomic, spun oamenii de afaceri.

„Noi am înţeles ceea ce spune INS în sondajul de conjunctură privind aşteptările referitoare la evoluţia economiei“, comen­tează Cristian Pârvan, preşedintele PIAROM (Patronatul Investitorilor Autoh­toni). Sondajul la care face referire, publicat marţi, nu are nimic de-a face cu alegerile, pentru că a fost realizat cu mult înainte. El arată un optimism rar. Pe activitatea economică totul e pe plus. La toate capitolele.

PSD a pierdut alegerile neaşteptat de sever. De ce, de vreme ce este artizanul creşterilor din ultimii ani?

„Pentru că oamenii nu au crezut pe termen lung. Pentru oameni contează profund credibilitatea. Oamenii sunt optimişti, dar cu măsură“, comentează ecnomistul Laurian Lungu.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
nevoie,
oameni,
afaceri,
criza politica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.