Oameni necăjiţi, URCAŢI în autocare ca VITELE în vagoane! Europarlamentarul Cătălin Ivan CRITICĂ mitingul PSD

Postat la 08 iunie 2018 284 afişări

Oameni săraci care ştiu că ajutoarele sociale pe care le primesc ”depind de primari” vor fi urcaţi în autocare ”precum vitele în vagoane şi duşi la mitingul PSD”, susţine europarlamentarul ieşean Cătălin Ivan. Potrivit acestuia, mitingul ar trebui să fie urmat de o avalanşă de dosare penale.

Oameni necăjiţi, URCAŢI în autocare ca VITELE în vagoane! Europarlamentarul Cătălin Ivan CRITICĂ mitingul PSD

Europarlamentarul Cătălin Ivan scrie pe pagina sa de Facebook că mitingul programat pentru sâmbătă, în Bucureşti ar trebui să fie urmat de foarte multe dosare penale.

”Mitingul PSD, probabil ultimul care se va mai organiza în România în felul acesta, ar trebui să fie urmat de o avalanşă de dosare penale. Am putea spune, fără să greşim, că mitingul de sâmbătă este un miting penal, pentru susţinerea celui mai corupt politician din istoria României. Vă asigur, ca fost membru al acestui partid care cunoaşte realitatea din interior în cele mai mici detalii, că majoritatea covârşitoare a celor care vor participa la miting vor fi aduşi cu forţa”, afirmă Cătălin Ivan.

Potrivit acestuia, la mitingul PSD vor fi prezenţi oameni foarte săraci, care beneficiază de ajutor social şi care ştiu că ”depinde de primar” dacă mai primesc acel ajutor, dar şi angajaţi din diferite regii aflate în subordinea primăriilor, obligaţi să meargă la Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.zf.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.