Oameni din afara

Postat la 13 iunie 2006 1 afişăre

Agentia fratilor Florescu nu este singura care a operat schimbari operationale si/sau la nivel de personal in ultima perioada. Miscari au avut loc si la Scala JWT.

 

POZITII-CHEIE: In mai putin de jumatate de an, Scala JWT a adus trei oameni noi in pozitii cheie: un director de creatie (Mark Walton), un director financiar (Mihaela Vacarus) si un director de business development (Matthew Dezzani). Dezzani ocupa si pozitia de managing director al RMG Connect, divizia de BTL a Scala.

 

COMPETENTE EXTERNE: Daca Saatchi & Saatchi a pariat pe promovarea oamenilor existenti, Scala a avut o strategie diferita - aceea de a-si intari managementul prin atragerea de competente externe. Informatii neoficiale spun ca intarirea echipei vizeaza, printre altele, si atragerea Vodafone, client traditional al JWT la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Oameni din afara
/actualitate/oameni-din-afara-1006144
1006144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.