Oameni celebri, achitări răsunătoare. Dosare ale procurorilor, desfiinţate în instanţă de judecători. Cum au scăpat Ludovic Orban, Sorin Blejnar sau Cristian Borcea de procese grele

Postat la 25 martie 2018 121 afişări

Achitări importante au fost înregistrate în ultimele luni în cazul lui Sorin Blejnar, Nicuşor Constantinescu, Sebastian Ghiţă sau Cristian Borcea, multe dintre acuzaţiile procurorilor fiind desfiinţate în instanţă.

Oameni celebri, achitări răsunătoare. Dosare ale procurorilor, desfiinţate în instanţă de judecători. Cum au scăpat Ludovic Orban, Sorin Blejnar sau Cristian Borcea de procese grele

Cea mai nouă achitare a unei persoane publice a fost dispusă vineri. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au achitat pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, în dosarul în care acesta a fost condamnat, în primă instanţă, la şase ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu.

Prin decizia definitivă, magistraţii au desfiinţat practic dosarul instrumentat de DNA, în care fostul preşedinte de Consiliul Judeţean era acuzat de abuz în serviciu.

Conform DNA, Gâmbuţeanu, în calitatea sa de director general al director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, cu ajutorul lui Nicuşor Constantinescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, la acea vreme, ar fi refuzat, în mod repetat, să pună la dispoziţia Curţii de Conturi documentele necesare efectuării controlului de specialitate programat în 2011, 2012 şi 2013.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.