O vacanţă plină de culoare

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 16 mai 2020 38 afişări

Călătorului îi şade bine cu drumul. Sau, dacă există ceva care-l împiedică să plece, cum este situaţia actuală, îi şade bine cu cartea de colorat.

O vacanţă plină de culoare

Ca să-i ajute pe potenţialii clienţi să se relaxeze şi să viseze frumos la călătoriile pe care le vor face, o serie de hoteluri şi agenţii de turism au lansat cărticele de colorat disponibile online pe care cei interesaţi le pot descărca, scrie The New York Times. Pe planşele cărţilor de colorat lansate de grupul de hoteluri de lux The Leading Hotels of the World, agenţia de turism de lux Embark Beyond sau grupul de companii Xanterra Travel Collection care duc turişti în parcurile naturale din SUA se regăsesc fie hoteluri, fie diverse destinaţii, fie animale din diferite locuri ale lumii spre care se organizează excursii. Cei care acceptă invitaţia la o astfel de călătorie sunt îndemnaţi să-şi posteze apoi operele pe Instagram sau alte reţele de socializare online.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
culoare,
vacanta,
hoteluri,
carte,
drum,
grup,
lansare,
lux,
online,
plecare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.