Cum poţi ajuta eroii din linia întâi să lupte pentru tine printr-un simplu SMS

Autor: Alex Ciutacu Postat la 15 mai 2020 66 afişări

Cum poţi ajuta eroii din linia întâi să lupte pentru tine printr-un simplu SMS

Oricine poate deveni erou pentru personalul medical, angajaţii SMURD, poliţiştii şi militarii din linia întâi, întrucât platforma „Donează pentru linia întâi” permite donaţii rapide prin SMS pentru a-i susţine pe aceştia în lupa cu virusul Covid-19.

Astfel, prin platforma creată de eMAG, Banca Transilvania, Bitdefender şi Mobexpert, oricine poate dona 2 euro printr-un SMS cu textul „Donez” trimis la 8825, începând de astăzi şi până în data de 15 iunie.

Trecerea la starea de alertă şi intrarea în etapa de relaxare a restricţiilor reprezintă doar un pas înainte dintr-un drum lung prin care trece întreaga societate în lupta cu virusul.

Până acum prin program au fost direcţionate peste 5 milioane de măşti de protecţie cu trei pliuri către medici de familie, poliţişti, jandarmi şi militari. Ei au nevoie în continuare de echipamente de protecţie pentru ca noi să ne permitem relaxarea.

Citeşte continuarea articolului pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sms,
erou,
mesaj,
platforma,
donatii,
echipamente,
protectie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.