O ultimă lovitură în scandalul momentului pentru Huawei: Facebook nu mai permite preinstalarea aplicaţiilor sale pe telefoanele gigantului chinez

Postat la 07 iunie 2019 72 afişări

Facebook Inc nu mai permite instalarea aplicaţiilor sale pe telefoanele Huawei, o ultimă lovitură pentru gigantul chinez, care încearcă să se menţină pe linia de plutire, confruntându-se cu autorităţile americane, scrie Reuters.

O ultimă lovitură în scandalul momentului pentru Huawei: Facebook nu mai permite preinstalarea aplicaţiilor sale pe telefoanele gigantului chinez

Clienţii care au deja telefoane Huawei vor putea totuşi să utilizeze aplicaţiile şi să primească actualizări, a declarat Facebook pentru Reuters. Dar noile telefoane Huawei nu vor mai avea preinstalate aplicaţiile Facebook, WhatsApp şi Instagram.

Furnizorii de smartphone-uri au încheiat înţelegeri pentru preinstalarea aplicaţiilor populare, cum ar fi Facebook, Twitter şi Booking.com. Acestea vin preinstalate pe telefoanele Huawei vândute pe mai multor pieţe.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicatii,
facebook,
huawei,
telefoane

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.