O tănără de 22 de ani este considerată următorul Einstein. La 14 ani şi-a construit propriul avion

Postat la 11 martie 2017 412 afişări

Sabrina Gonzales Pasterski avea doar 14 ani când a păşit în campusul universităţii MIT cerând aprobare pentru avionul cu un singur motor pe care îl construise.

O tănără de 22 de ani este considerată următorul Einstein. La 14 ani şi-a construit propriul avion

La opt ani după acest eveniment, Sabrina este absolventă a universităţii MIT şi un candidat la postul de doctor în cadrul Universităţii Harvard, notează Nextshark. 

 

Prima femeie cu origini cubaneze şi americane a primit deja oferte de angajare, inclusiv de la Jeff Bezos, fondatorul Amazon.com. De asemenea şi NASA este interesată de tânăra fiziciană, studiile realizate de Peterski axându-se pe găurile negre şi timpul în spaţiu. 

 

Faţă de alţi tineri la vârsta de 22 de ani, Sabrina, nu este interesată de mediile sociale, nu are cont de Faceboo, Twitter sau Instagram.  Prima dată când a aplicat pentru MIT, tânăra a fost pusă pe o listă de aşteptare. După ce profesorii Allen Haggerty şi Earll Murman au vizualizat videoclipul în care tânăra îşi construieşte propriul avion, aceasta a fost admisă. 

 

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.