Bijuterii polivalente: brăţara care poate deveni diademă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 11 martie 2017 113 afişări

Fost om de vânzări al Fabergé, chinezul James Gahn a făcut pasul către propria sa casă producătoare de bijuterii, uimind cu creaţiile sale, scrie The Telegraph.

Bijuterii polivalente: brăţara care poate deveni diademă

Pe lângă verighete ce amintesc prin formă şi plasarea pietrelor preţioase de roata mare de la bâlci, create pentru un client care făcuse cererea în căsătorie într-un astfel de loc, James Gahn creează bijuterii colorate din combinaţii de pietre preţioase ca rubine, safire, smaralde ori turcoaze care se pot transforma, cum ar fi brăţara care se poate întinde şi deveni diademă, cercei care pot fi purtaţi cu nişte pietricele care atârnă de ei ori simpli pe lobul urechii sau piese în formă de floare care pot fi purtate ca pandantive ori inele.

 

Printre clientele sale fidele se află megastarul chinez Fan Bingbing, actriţă care se află pe locul al cincilea în rândul celor mai bine plătite din lume.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.