O statiune din Romania se redeschide, dupa ani de zile. "Ne suna oameni din Germania sa intrebe cand suntem gata"

Postat la 20 aprilie 2021 2376 afişări

O statiune din Romania se redeschide, dupa ani de zile. "Ne suna oameni din Germania sa intrebe cand suntem gata"

La toamnă după o investiţie de peste şase milioane de euro şi mai bine de doi ani de lucrări de restaurare Băile Sărate de la Ocna Mureş vor primi din nou turişti.

Complexul din Alba se întinde pe mai bine de şase mii de metri pătraţi, are mai multe bazine, dar şi săli de tratament şi cabinete pentru recuperare.

În vremuri demult apuse, staţiunea de pe malul Mureşului atrăgea mii de turişti din toată ţara. Acum, la doi ani de când au început lucrările de renovare, complexul îşi recapătă din strălucire.

Mihai Moldovan – manager de proiect: “De finalizat în principiu avem arhitectură, partea de arhitectură, finisajele faianţă, gresie, tavane. Noi zicem că până la sfârşitul lui septembrie putem să-l finalizăm fără probleme”, scrie stirileprotv.ro

Apa sărată va fi captată de la peste 1500 de metri, din adâncul pământului, pentru a alimenta bazinele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
statiune,
germania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.