O scrisoare trimisă de o fetiţă din Londra lui Donald Tusk a devenit virală pe internet/ Ce răspuns i-a dat micuţei şeful Consiliului European

Postat la 13 martie 2019 42 afişări

O scrisoare trimisă de o fetiţă din Londra, Marea Britanie, preşedintelui Consiliului European, Donald Tusk, pe care acesta a publicat-o pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram, a devenit virală pe internet.

O scrisoare trimisă de o fetiţă din Londra lui Donald Tusk a devenit virală pe internet/ Ce răspuns i-a dat micuţei şeful Consiliului European

"Dragă, domnule Tusk. Locuiesc în Marea Britanie. Ştiu că părăsim Uniunea Europeană, dar cred că ar trebui să fim prieteni. Vă rog, dacă aţi putea să îmi daţi o poză a dumneavoastră cu autograf, pentru Cartea Europei", se arată în scrisoarea semnată de "Sophie, în vârstă de 6 ani".

 

Pe acelaşi document este desenat un unicorn, o floare, o inima şi o stea de culoare roşie. "Ţi-am desenat un unicorn", precizează fetiţa.

 

Alături de fotografia cu această scrisoare, Donald Tusk a publicat textul "Vom fi mereu prieteni, Sophie".

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scrisoare,
donald,
fetita,
consiliu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.