O nouă schimbare la vârful CEC Bank: Laurenţiu Mitrache, directorul executiv, şi-a dat demisia din motive personale familiale, poziţia de CEO interimar fiind preluată de Bogdan Neacşu

Postat la 08 august 2019 404 afişări

Laurenţiu Mitrache, directorul executiv al CEC Bank (preşedintele directoratului), şi-a dat demisia, invocând motive personale familiale, postul fiind liber începând cu data de 12 august, au precizat surse din piaţa bancară.

O nouă schimbare la vârful CEC Bank: Laurenţiu Mitrache, directorul executiv, şi-a dat demisia din motive personale familiale, poziţia de CEO interimar fiind preluată de Bogdan Neacşu

Poziţia de CEO interimar a fost preluată de Bogdan Neacşu, prim-vicepreşedintele băncii, urmând ca în următoarea perioadă ministerul Finanţelor, acţionarul majoritar, să nominalizeze un nou conducător executiv al băncii.

Venirea lui Laurenţiu Mitrache ca CEO al CEC Bank acum câteva luni a fost o surpriză, având în vedere că el ieşise din circuitul sistemului bancar, fiind o perioadă directorul executiv al Federaţiei Române de Tenis.

Ministerul Finanţelor, condus de Eugen Teodorovici, a operat în primăvară mai multe schimbări la CEC Bank: Radu Gheţea, cel care a condus banca de stat în ultimii 12 ani, a plecat din poziţia de CEO şi ulterior preşedinte al Consiliului de Administraţie.

În acest moment, există încă două poziţii libere în conducerea executivă a băncii, de vicepreşedinte.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
executiv,
cec,
cec bank,
director

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.