O nouă misiune de evaluare a MCV, în perioada 14-16 martie

Postat la 26 februarie 2018 47 afişări

O delegaţie a misiunii pentru evaluarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV) va veni la Bucureşti în perioada 14-16 martie, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, cerând Camerei Deputaţilor informaţii privind legile justiţiei.

O nouă misiune de evaluare a MCV, în perioada 14-16 martie

”Pe 14-16 martie va veni o delegaţie pentru evaluarea MCV. Rugămintea domnului ministru (Tudorel Toader - n.r.) este ca până pe 1 martie Parlamentul să îi pună la dispoziţie anumite informaţii . Rolul Biroului Permanent este de a trimite Comisiei juridice, iar comisia îi va răspunde ministrului Justiţiei în termenul convenit”, a declarat secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Georgian Pop.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.