Fostul şef al Serviciului de Informaţii, George Maior, este audiat marţi în Comisia SRI

Postat la 26 februarie 2018 38 afişări

Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii şi actual ambasador în SUA, George Maior, va fi audiat marţi în Comisia de Control SRI, după ce la începutul lunii a avut o întâlnire cu şeful comisiei, Claudiu Manda, în cadrul căreia, departe de presă, a stabilit detaliile privind procedura audierii.

Fostul şef al Serviciului de Informaţii, George Maior, este audiat marţi în Comisia SRI

"Am discutat partea de proceduri. A fost o discuţie corectă, normală şi foarte deschisă şi este interesat să clarifice aspectele care îl vizează. Nu am discutat în detaliu, am spus că vom discuta şi aborda subiectele discutate de cei care au venit la comisie, cele care sunt în spaţiul public", a declarat, în data de 2 februarie, Claudiu Manda, şeful Comisiei de Control SRI, după întâlnirea de o oră şi jumătate cu George Maior.

La acea dată, jurnaliştii au fost ţinuţi departe de locul întâlnirii.

Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii va fi audiat marţi în comisia parlamentară.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.