Arcadia Apartments Domenii intră în faza a II-a de dezvoltare, cu 225 de apartamente noi

Autor: Andra Stroe Postat la 26 februarie 2018 994 afişări

Arcadia Apartments Domenii, primul ansamblu rezidenţial de anvergură din zona Domenii a Capitalei, intră în faza a II-a de dezvoltare. Aceasta presupune construcţia a două clădiri 2S+P+5E+6-7R, care însumează 225 de apartamente şi 300 de locuri de parcare dispuse în totalitate în parcarea subterană.

Arcadia Apartments Domenii intră în faza a II-a de dezvoltare, cu 225 de apartamente noi

Cele două clădiri noi din cadrul complexului vor conţine unităţi de tip studio, apartamente cu două, trei şi patru camere, precum şi duplex-uri şi penthouse-uri, concepute să ofere un nivel înalt de funţionalitate a spaţiului. Noile blocuri dispun de o mare diversitate de compartimentări şi includ 39 de tipuri de apartamente cu suprafeţe diverse. Suprafeţele pornesc de la 46 de metri pătraţi pentru studio-uri şi ajung la 197 de metri pătraţi pentru penthouse.

Preţurile apartamentelor pornesc de la 72.000 de euro + TVA pentru studio şi ajung la 402.000 de euro pentru penthouse. Pe durata Salonului Imobiliar Bucureşti (2 – 4 martie), unde unităţile din cele două noi clădiri ale complexului vor fi prezentate în premieră, cumpărătorii vor beneficia de un discount special de 10%.

În prezent, la jumătate de an de la momentul lansării proiectului Arcadia Apartments Domenii, se lucrează în ritm susţinut la suprastructura primei clădiri de apartamente, în paralel cu subsolurile celor două clădiri din faza a II-a. Faza I a complexului urmează să fie finalizată în luna decembrie a acestui an, iar faza a II-a în mai 2019.

„Lucrările de construcţie decurg conform graficului, iar ritmul vânzărilor se menţine alert. În şase luni, am vândut circa 80% din prima clădire şi avem deja solicitări pentru apartamente din următoarele două clădiri.”, declară Daniela Barbu, director de comunicare Arcadia Apartments Domenii.

Întregul complex Arcadia Apartments Domenii este prevăzut să cuprindă 800 de apartamente şi are ca termen de finalizare trei ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.