O noua institutie in business: firmele tinerilor se vor numi SRL-I.D.

Postat la 13 octombrie 2010 20 afişări

Tinerii pana la 35 de ani care vor sa infiinteze o firma in mediul rural in domeniul productiei obtin cel mai mare punctaj pentru a primi ajutoare de stat de pana la 10.000 de euro si garantii pentru credite, conform normelor metodologice de aplicare a orodonantei de urgenta privind sprijinirea tinerilor intreprinzatori.

Firmele nou infiintate vor purta denumirea de microintreprindere "SRL- I.D." (societate cu raspundere limitata - intreprinzator debutant).

Daca planul de afaceri conduce la crearea a cel putin sase locuri de munca, iar proiectul este dezvoltat in mediul rural in domeniul productiei, cu utilaje noi si cu o pondere a investitiei in cheltuieli de 80% si credit bancar va primi cel mai mare punctaj pentru obtinerea ajutorului de stat. Dupa productie, sunt punctate serviciile si comertul.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-noua-institutie-in-business-firmele-tinerilor-se-vor-numi-srl-i-d-7472094
7472094
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.