O fetiţă de 8 ani a reuşit să-i emoţioneze cu mărinimia sa pe salvatorii montani: Ne-a lăsat fără cuvinte

Postat la 22 februarie 2018 187 afişări

O fetiţă de opt ani din Satu Mare a reuşit să îi impresioneze pe salvamontiştii din Cavnic, judeţul Maramureş. Iulia le-a donat toţi banii pe care îi avea în puşculiţă, din dorinţa de a-i ajuta să-şi cumpăre echipamentele necesare pentru salvarea persoanelor accidentate pe pârtie.

O fetiţă de 8 ani a reuşit să-i emoţioneze cu mărinimia sa pe salvatorii montani: Ne-a lăsat fără cuvinte

Fetiţa de opt ani din Satu Mare a donat economiile în valoare de 650 de lei echipei Salvamont Cavnic.

”Noi am început să schiem anul trecut. Anul acesta am mers de mai multe ori la monitor, la Cavnic, ca să înveţe să schieze mai bine. Iulia este o fetiţă mai sociabilă, mai deschisă, s-a mai dus pe la cabană, pe la salvamontişti, îi saluta, intra un pic la ei la căldurică şi a văzut ce fac ei, că salvează oameni care sunt în pericol, că intervin dacă se accidentează turiştii, dacă se pierd prin pădure. Atunci s-a hotărât că ar dori să ajute salvamontiştii cum poate şi ea. Ne-a întrebat dacă poate să-şi doneze banii pe care îi are acasă şi la bunici, în puşculiţă şi am zis că da. A donat economiile pe care le-a strâns în ultima vreme, cu tot felul de ocazii. Am făcut transferul bancar, ne-a zis să îi donăm toţi banii din puşculiţă, ca ei să poată să cumpere lucruri de care au nevoie ca să ajute oameni”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Darius Bor, tatăl Iuliei.

Aceasta este elevă în clasa a II-a.

”M-au impresionat salvamontiştii. Ei salvează mulţi oameni şi au nevoie de acei bani mai mult decât mine. Eu mai am mult timp să îi strâng. Eu cred că dacă i-am donat lor e mult mai bine, pentru că pot să-şi cumpere multe ustensile de care au nevoie, pentru a salva unii oameni. Este foarte bine să-i ajutăm”, a spus Iulia, pentru MEDIAFAX.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.