O femeie a fost concediată de o bancă pentru o faptă bună făcută în ajunul Crăciunului. Acum, companiile se bat pentru a o angaja

Postat la 28 ianuarie 2020 552 afişări

O fostă angajată a unei bănci care a ajutat un client în ajunul Crăciunului a primit numeroase oferte de muncă de când întâmplarea prin care a trecut a devenit virală, informează Oregon Live.

O femeie a fost concediată de o bancă pentru o faptă bună făcută în ajunul Crăciunului. Acum, companiile se bat pentru a o angaja

Emily James, o fostă angajată a unei bănci care i-a oferit 20 de dolari unui client în ajunul Crăciunului, este asaltată cu oferte de muncă datorită faptei bune pe acre a făcut-o, relatează Oregon.live.

Femeia lucra la serviciul clienţi al unei bănci, când, în ajunul Crăciunului a fost contactată de un client ale cărui fonduri fuseseră blocate de bancă.

Bărbatul, pe nume Marc Eugenio, i-a spus angajatei că se află la o benzinărie din Oregon şi nu mai are nici măcar 20 de dolari pentru alimentarea maşinii.

Angajata a încercat timp de oră să rezolve problema clientului prin intermediul telefonului, însă nu a reuşit şi a cerut permisiunea managerului ei pentru a se deplasa personal la locul în care se afla clientul şi i-a oferit 20 de dolari.

Cu toate aceastea angajata a avut neplăcuta surpriză să afle că, pentru fapta ei bună, banca a decis să o concedieze chiar în ajunul Anului Nou.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craciun,
banca,
concediere,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.