BREAKING: Un student din Bacău care s-a întors recent din China, suspect de coronavirus. Va fi transferat la Bucureşti

Autor: Ilinca Nazarie Postat la 27 ianuarie 2020 324 afişări

BREAKING: Un student din Bacău care s-a întors recent din China, suspect de coronavirus. Va fi transferat la Bucureşti

Studentul din Bacău, care s-a întors din China şi are simptome de gripă, din acest motiv existând suspiciune de coronavirus, va fi transferat la Institutul Matei Balş din Bucureşti, a declarat, luni, directorul Spitalului Judeţean Bacău, Adrian Popa.

Adrian Popa, director al Spitalului Judeţean Bacău, a declarat, luni, presei, că tânărul de 24 de ani, s-a întors în 17 ianuarie din China, unde e student, cu simptome de răceală şi, deoarece acestea s-au agravat, luni s-a dus la Urgenţe.

„La acest moment este că o persoană de 24 de ani de sex masculin s-a prezentat în UPU, iniţial cu nişte simptome de gripă, însă, din declaraţii am aflat că este student în China şi că pe data de 17 s-a întors de acolo, acuzând simptome de răceală. Înţeleg, din declaraţiile lui că a tratat-o la domiciliu, însă după ceva zile a simţit iarăşi simptome agravante şi s-a prezentat în UPU”, a spus Popa.

Sursa citată a afirmat că pacientul este izolat şi va fi transferat la Institutul Matei Balş.

„Deocamdată l-am izolat, am luat legătura cu Institutul Matei Balş, urmând ca el să fie transferat pentru investigaţii amănunţite acolo", a mai spus Adrian Popa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
student,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.