O expoziţie neobişnuită cu sculpturi care „se preling" pe lângă vizitatori

Postat la 22 iunie 2019 52 afişări

Ca să sărbătorească o înnoire a gamei sale de produse, un brand american de îngheţată, Steve’s Ice Cream, a decis să organizeze o expoziţie mai puţin obişnuită la Institute of Contemporary Art din Boston.

O expoziţie neobişnuită cu sculpturi care „se preling" pe lângă vizitatori

Pentru expoziţie a fost aleasă artista Dan Lam, specializată în sculpturi stranii, care par să curgă precum îngheţata topită, aceasta prezentând o instalaţie de artă intitulată „Crave the Unexpected”, formată din lucrări care vor decora scările la diferite niveluri, se vor scurge de pe faţada clădirii şi pe balustrade, vizitatorii având posibilitatea de a interacţiona cu ele, lucru pe care nu l-au putut face până acum în galeriile obişnuite de artă.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.