Electrica S.A. a câştigat în primă instanţă litigiul contra SAPE

Postat la 21 iunie 2019 95 afişări

Societatea Energetică Electrica S.A. a câştigat în primă instanţă litigiul contra Societăţii de Administrare a Participaţiilor în Energie („SAPE”) prin care aceasta din urmă a solicitat obligarea Electrica la plata unor despăgubiri de circa 800 de milioane de Euro.

Electrica S.A. a câştigat în primă instanţă litigiul contra SAPE

Electrica a fost acuzată de pretinse ȋncălcări ale obligaţiilor de monitorizare a contractelor de privatizare ale fostelor filiale de distribuţie ale companiei. Acest litigiu urmează unui şir de arbitraje internaţionale cu privire la respectivele contracte de privatizare, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Valentin Berea, unul dintre avocaţi a declarat că „Litigiul a fost unul extrem de dificil din cauza faptului că adversarul a ȋncercat să repună ȋn discuţie, ȋntr-un alt cadru procesual, aspecte de fond care făcuseră obiectul unor arbitraje internaţionale complicate.”

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrica,
litigiu,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.