O comună cu 4.000 de locuitori devine „sediul” fabricii de 100 milioane de euro a Arctic

Postat la 25 februarie 2016 242 afişări

O comună cu 4.000 de locuitori devine „sediul” fabricii de 100 milioane de euro a Arctic

Arctic, cel mai mare producător de electrocasnice din România care deţine o fabrică la Găeşti (jud. Dâmboviţa), a luat circa 70 de hectare de teren în comuna Ulmi, cu circa 4.000 de locuitori, unde va construi o fabrică de maşini de spălat. Aici, producătorul va angaja circa 2.500 de oameni.

„Arctic SA a depus o cerere pentru emiterea certificatului de urbanism pentru construcţia unei unităţi de producţie a maşinilor de spălat rufe şi vase, depozit produse finite, laboratoare, birouri, cantină, parcări, alei carosabile şi pietonale, împrejmuire, branjament utilităţi şi organizare de şantier ”, a declarat pentru ZF Adrian Dumitru, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Informaţia a apărut pentru prima dată în presa locală. 

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/o-comuna-cu-4-000-de-locuitori-devine-sediul-fabricii-de-100-milioane-de-euro-a-arctic-15087016
15087016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.