O companie germană construieşte o fabrică de profiluri metalice în Ineu cu 1,5 milioane de euro

Autor: Marian Buga Postat la 25 martie 2013 61 afişări

Compania germană Stanzwerk va construi o fabrică de profiluri metalice în oraşul arădean Ineu, pe un teren cumpărat de la primărie, urmând să creeze peste o sută de locuri de muncă, investiţia fiind de 1,5 milioane de euro.

Compania germană Stanzwerk va construi o fabrică de profiluri metalice în oraşul arădean Ineu, pe un teren cumpărat de la primărie, urmând să creeze peste o sută de locuri de muncă, investiţia fiind de 1,5 milioane de euro. Primarul oraşului Ineu Călin Abrudan a declarat că a vândut unei companii germane o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi din proprietatea oraşului, pentru ridicarea unei hale în care se vor produce profiluri metalice, producţia urmând să înceapă în toamnă. Terenul situat în incinta unei foste baze militare a fost achiziţionat de investitor cu suma de 57.000 de lei. „Investiţia se va derula în două etape, prima fiind programată să fie încheiată în luna octombrie, când vor fi angajaţi 50 de oameni, iar a doua în cursul anului viitor, când personalul angajat se va dubla. Vor fi produse profiluri metalice şi obiecte de feronerie, produsele fiind destinate industriei de mobilă“, a afirmat Abrudan. Conform sursei citate, investiţia totală este de 1,5 milioane de euro, iar compania a semnat contractul cu constructorul pentru începerea lucrărilor, hala de producţie urmând să aibă o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. Investitorul german este compania Stanzwerk, care şi-a deschis o filială la Ineu.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
profiluri metalice,
fabrică,
Ineu
/actualitate/o-companie-germana-construieste-o-fabrica-de-profiluri-metalice-in-ineu-cu-1-5-milioane-de-euro-10689275
10689275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.