O companie de design în stil scandinav îşi lansează magazin online şi vizează o creştere anuală a vânzărilor de mobilier şi decoraţiuni de 30%

Autor: Andra Stroe Postat la 12 iunie 2020 131 afişări

O companie de design în stil scandinav îşi lansează magazin online şi vizează o creştere anuală a vânzărilor de mobilier şi decoraţiuni de 30%

Scandinavian Design House, companie cu activitate de peste 15 ani în comerţul de mobilier şi accesorii premium în stil scandinav, lansează noua platformă de shopping online sdhouse.ro. „Am reunit peste 10.000 de produse, aparţinând brandurilor Vox, Innovation Living, Cane-Line, Cinas, Frandsen, Flexa, Djeco, Pinio, Lifetime sau Sirius, care acum pot fi adăugate acum cu uşurinţă în coşul de cumpărături online”, spune Diana Staicu, owner & CEO Scandinavian Design House.

Noua platformă online vine în întâmpinarea pasionaţilor de design interior scandinav, modern, inteligent şi urban, şi a celor care sunt în căutarea unor piese de mobilier şi accesorii premium, de care să se bucure o viaţă întreagă. „Interesul oamenilor pentru achiziţionarea de mobilier şi decoraţiuni în această perioadă de pandemie a crescut vizibil. Dublarea vânzărilor pe zona de mobilier şi accesorii pentru copii ne-a confirmat acest lucru, iar vânzările din showroom-urile noastre Fleximo, Scandinavian Design House şi VOX înainte de perioada de restricţii ne indică şi faptul că oamenii sunt tot mai atenţi la calitatea produselor pe care le adaugă în decorul casei”, a adăugat Diana Staicu.

Printre categoriile de produse aflate în creştere la nivel de vânzări se numără mobilierul de living, canapelele, paturile şi saltelele, dar şi decoraţiunile (corpurile de iluminat, accesoriile de design precum vazele, covoarele sau textilele decorative).

Pentru a veni în sprijinul clienţilor, nu doar cu posibilitatea de achiziţionare de produse, noua platformă de shopping online sdhouse.ro pune la dispoziţia utilizatorilor o serie de servicii de design interior, servicii de montaj pentru mobilier, perdele, draperii, tapet, pereţi decorativi şi parchet, serviciul de măsurători şi service post garanţie.

Sdhouse.ro se adresează de asemenea şi persoanelor indecise şi care nu ştiu încă către ce să se orienteze, punând la dispoziţie o secţiune de camere inspiraţionale, putând astfel descoperi diverse amenajări pentru living, dining, dormitoare matrimoniale sau pentru copii, terasă şi grădină, dar şi pentru zona de business – hoteluri, restaurante, cafenele şi spaţii de birouri. Inspiraţia poate veni de asemenea şi răsfoind numeroasele cataloage ale tuturor furnizorilor, puse la dispoziţie tot pe această platformă online, sau vizitând tururile virtuale ale cele patru magazine Scandinavian Design House, aflate la secţiunea „tur virtual”, spun reprezentanţii companiei.

„Ne aşteptăm la o creştere anuală de cel puţin 30% pe zona de online faţă de 2019 anul acesta având toate funcţionalităţile, produsele şi serviciile disponibile online. Nişa Home & Deco în eCommerce este cu siguranţă una cu potenţial, aşa cum o arată şi Raportul GPeC eCommerce România pentru 2019”, explică Diana Staicu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
design,
mobilier,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.