O companie aeriană şi-a anunţat IEŞIREA-FULGER din România! Ce se va întâmpla cu pasagerii care şi-au luat deja bilete

Autor: Ioana Matei Postat la 11 septembrie 2018 30775 afişări

O companie aeriană şi-a anunţat IEŞIREA-FULGER din România! Ce se va întâmpla cu pasagerii care şi-au luat deja bilete

Compania aeriană cu origini italiene Ernest Airlines, care s-a lansat pe plan local în iunie 2018, a decis ca, începând cu 8 octombrie 2018 până în aprilie 2019 să îşi oprească temporar operaţiunile, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Din comunicatul de presă reiese că această decizie se datorează unui plan de îmbunătăţire pentru piaţa din România, dar şi pentru alte pieţe din Europa, care include extinderea flotei cu 4 noi aeronave – toate A320, până în aprilie 2019. Rutele existente se vor păstra, dar se vor adăuga şi altele noi.

Compania şi-a lansat operaţiunile pe plan local în iunie anul acesta odată cu anunţarea zborurilor directe Bucureşti – Verona, Bucureşti – Genova şi Iaşi – Verona, Iaşi – Cuneo.

“Suntem mulţumiţi de lansarea rutelor Italia – România din această vară şi ne dorim să venim mai bine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor noştri. Aşa că, începând cu primăvara 2019, pasagerii noştri vor beneficia de îmbunătăţire la nivelul serviciilor şi noi rute. Noile conexiuni cu oraşe din Italia vor fi anunţate înainte deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele 4 rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară” a declarat Davide Strinna, country manager România şi Ucraina.

Potrivit reprezentanţilor companiei, pasagerii care au achiziţionat biletele vor primi rambusare totală; toţi pasagerii vor fi informaţi prin intermediul email-ului şi vor fi contactaţi de către agenţii Ernest Airlines din call center.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.