Ministrul Educaţiei anunţă introducerea unui SPOR de suprasolicitare pentru profesori

Postat la 10 septembrie 2018 149 afişări

Ministrul Educaţiei, Valentin Popa, a declarat, luni, la Miercurea Ciuc, unde a participat la deschiderea anului şcolar, că dascălii vor primi de la 1 decembrie, pe lângă salariu, un spor de suprasolicitare, de 10%, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Educaţiei anunţă introducerea unui SPOR de suprasolicitare pentru profesori

Ministrul Educaţiei a participat, luni, în Harghita, la deschiderea Colegiului Naţional ”Octavian Goga” din Miercurea Ciuc şi la festivitatea de deschidere a Şcolii Generale ”Marton Aron” din Sândominic.

”Pentru profesori sunt schimbări financiare semnificative faţă de 11 septembrie anul trecut când începea anteriorul an şcolar, salariile au crescut în medie cu 25% şi vor urma şi alte creşteri salariale pentru că la 1 decembrie va apărea şi un spor de suprasolicitare, pentru cadrele didactice de predare, de 10%”, a spus Valentin Popa, la Miercurea Ciuc.

De asemenea, el a adăugat că la 1 ianuarie 2019 va intra în vigoare regulamentul de acordare a sporurilor pentru condiţii vătămătoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.