O primă zi de şcoală pe care nu o vor uita, cu siguranţă, niciodată: Elevii unei clase de a I-a din Galaţi au făcut ore pe hol, deoarece sala lor nu este pregătită/ Ce spune Inspectoratul Şcolar

Postat la 10 septembrie 2018 47 afişări

Copiii de la o clasă I a unei şcoli din oraşul Galaţi au stat, luni, pe hol, în prima zi a anului şcolar, deoarece clasa lor este în curăţenie. Purtătorul de cuvânt al ISJ Galaţi, Oana Enache, spune că banii pentru igienizări au venit târziu.

O primă zi de şcoală pe care nu o vor uita, cu siguranţă, niciodată: Elevii unei clase de a I-a din Galaţi au făcut ore pe hol, deoarece sala lor nu este pregătită/ Ce spune Inspectoratul Şcolar

Pentru prima zi de şcoală, conducerea Liceului cu Program Sportiv din Galaţi, unitate de învăţământ cu clase I-XII, a improvizat o clasă pe hol, la parter, chiar în dreptul clasei unde vor învăţa copiii. Totuşi, profesorii spun că situaţia se va regla de marţi, în condiţiile în care copiii vor fi duşi într-o clasă de la etaj unde vor sta până la finalul lucrărilor.

„Doar astăzi (n.r. luni, 10 septembrie) se întâmplă acest lucru, am vrut să-i ducem pe copii chiar lângă clasa unde vor învăţa. De mâine, ei vor fi mutaţi la etaj într-o clasă unde s-a făcut curăţenie, totul este aranjat. Nu se poate spune că elevii învaţă pe hol. Igienizarea o vom încheia într-o săptămână, cel mult două, nu afectează programul şcolar”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Liceului cu Program Sportiv, Maria Popescu.

Situaţia a fost remarcată şi de preotul care a făcut slujba de sfinţire a clădirii în prima zi de şcoală, acesta menţionând în discursul său că stropirea cu agheasmă o face în curte „din cauza situaţiei deosebite în care se află clasele”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.