O clientă căreia i s-a interzis să poarte mască într-un magazin a stârnit o dezbatere în M. Britanie

Autor: Petru Mazilu Postat la 21 februarie 2024 30 afişări

O clientă căreia i s-a interzis să poarte mască de protecţie într-un supermarket a stârnit o dezbatere în Marea Britanie, potrivit Sky News. Ea a povestit pe reţelele de socializare ce a păţit şi numeroşi oameni au comentat incidentul. Ulterior, reprezentanţii magazinului au prezentat scuze.

O clientă căreia i s-a interzis să poarte mască într-un magazin a stârnit o dezbatere în M. Britanie

Tanja Bueltmann, o profesoară din Scoţia, a povestit pe X ce a păţit într-un supermarket.

„Tesco, tocmai mi s-a spus de către un agent de securitate dintr-unul dintre magazinele dumneavoastră că politica este să nu permiteţi purtarea măştilor de protecţie în magazine. Vrei să comentezi? A spune că sunt supărată din cauza asta nu acoperă acest lucru nici pe departe, mai ales având în vedere atitudinea cu care m-am confruntat”, a scris profesoara.

Mesajul a devenit viral şi a fost însoţit de numeroase comentarii. Foarte mulţi au cerut explicaţii reprezentanţilor reţelei de supermarketuri susţinând că în continuare există pericole pentru sănătatea oamenilor.

Ulterior, compania i-a prezentat scuze clientei căreia i s-a spus că măştile de faţă sunt interzise.

„Clienţii sunt bineveniţi să poarte măşti de protecţie în magazinele noastre şi nu este politica noastră să cerem îndepărtarea acestora. Ne pare foarte rău că în acest caz clientului i s-au oferit informaţii incorecte şi ne vom asigura că repreznetanţilor magazinului li se reaminteşte politica noastră”, a transmis compania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezbatere,
client,
mască

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.