O asociere condusă de austriecii de la Drumserv modernizează 25 km de drum judeţean din Sibiu pentru 45 mil. lei

Postat la 02 septembrie 2019 88 afişări

Compania Drumserv din Târgu Mureş, parte a grupului austric Swietelsky, în asociere cu Beta-Cops din Bucureşti, au demarat o investiţie de aproximativ 45 mil. lei (9,5 mil. euro) pentru reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean 141 Mediaş-Moşna-Pelişor-Bârghiş. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 30 de luni.

O asociere condusă de austriecii de la Drumserv modernizează 25 km de drum judeţean din Sibiu pentru 45 mil. lei

’’Ne bucurăm că s-au demarat lucrările de modernizare pe DJ Mediaş-Bârghiş, acesta fiind primul mare proiect de infrastructură rutieră, alături de modernizarea DJ 106 Agnita – Sighişoara şi DJ 106 B Ocna-Ţapu, care se realizează din fondurile europene atrase de Consiliul Judeţean Sibiu în perioada de programare 2014-2020’’, a declarat într-un comunicat de presă Daniela Cîmpean, preşedinta CJ Sibiu. Modernizarea drumului judeţean 141 Mediaş-Bârghiş se realizează cu fondurile europene obţinute de Consiliul Judeţean Sibiu în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drum,
sibiu,
asociere,
austrieci

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.