O altă bancă anunţă măsuri în contextul epidemiei de coronavirus. Care sunt acestea

Autor: Ioana Matei Postat la 14 martie 2020 4908 afişări

O altă bancă anunţă măsuri în contextul epidemiei de coronavirus. Care sunt acestea

După ce Banca Transilvania a anunţat că va permite clienţilor amânarea plăţilor pentru cardurile de credit, şi Raiffeisen Bank a trimis un mesaj clienţilor care ar avea ca scop evitarea deplasărilor la bancă. 

Raiffeisen Bank nu amână plăţile, însă îşi sfătuieşte clienţii să folosească bankingul online.

„În această perioadă ne dorim să rămânem aproape cu informaţii responsabile. Pe lângă sfaturile autorităţilor, sunt gesturi simple pe care le putem face pentru reducerea riscurilor de răspândire a noului virus COVID-19, precum folosirea cardului în locul numerarului, plata prin Smart Mobile sau evitarea drumurilor într-o agenţie, dacă nu este neapărat necesar”, spun reprezentanţii băncii într-un mesaj scris.

De asemenea, ei au adăugat mesajului un link  care trimite către o pagină de măsuri de precauţie legate de folosirea banilor. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
banca,
epidemie,
context,
masuri,
clienti,
amanare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.