Nunţi şi botezuri fără vaccin şi test COVID. Instituţia care a anulat restricţia impusă de guvernanţi

Postat la 08 iunie 2021 838 afişări

Nunţi şi botezuri fără vaccin şi test COVID. Instituţia care a anulat restricţia impusă de guvernanţi

Curtea de Apel Cluj decis să anuleze în parte Hotărârea de Guvern nr. 580/2021, care condiţionează participarea la evenimente publice de dovada vaccinării sau a unui test negativ PCR.

”Respinge excepţiile lipsei de interes a reclamanţilor şi lipsei de obiect a acţiunii. Admite în parte acţiunea formulată şi precizată de reclamanţii KMK şi MG. Respinge cererea de intervenţie în favoarea pârâtului GR de către MAI. Anulează în parte HG nr. 531/2021 astfel cum a fost modificată de HG nr. 580/2021 în privinţa următoarelor dispoziţii: Anexa 2 art. 3 ind. 1 iar la Anexa 3 articolul 1 pct. 5,6,7,12,13,18,20,22,27 şi art. 6 punctele 2,4,9 doar în privinţa condiţionării participării de prezentarea dovezilor menţionate la art. 3 ind. 1 al anexei 2. Menţine celelalte dispoziţii ale acestor articole. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, se arată în decizia Curţii de Apel Cluj citată de clujust.ro.

Reclamaţii sunt avocaţii Kapcza Mikolt Krisztina şi Marin Gabriel.

Cititi mai multe pe www.stiridecluj.ro/

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anulare,
institutie,
nunti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.