Numirea lui Marian Sârbu la ASF, neconstituţională

Postat la 02 iulie 2014 48 afişări

Judecătorii Curţii Constituţionale au admis, miercuri, sesizarea legată de numirea lui Marian Sârbu în funcţia de prim-vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), stabilind că aceasta este neconstituţională.

Numirea lui Marian Sârbu la ASF, neconstituţională

 Sesizarea legată de numirea lui Sârbu a fost făcută de PDL, care a reclamat că acesta nu ar avea experienţa de minimum nouă ani în domeniu, cerută de lege.

Fostul ministru al Muncii din partea PSD şi fost preşedinte UNPR Marian Sârbu a fost votat, în 16 iunie, în funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF, întrunind 284 de opţiuni favorabile şi 52 "împotrivă", el urmând să preia funcţia deţinută de Daniel Dăianu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/numirea-lui-marian-sarbu-la-asf-neconstitutionala-12877578
12877578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.