Numarul de tablete si smartphone-uri va ajunge la 3 miliarde la nivel mondial pana in 2013

Autor: Roxana Cristea Postat la 14 aprilie 2011 30 afişări

Popularitatea dispozitivelor mobile inteligente va creste, in conditiile in care companiile investesc tot mai mult in aplicatii care fac posibila folosirea tablet PC-urilor si a smartphone-urilor inclusiv pentru administrarea afacerilor, apreciaza oficialii producatorului de soft SAP.

Dispozitivele mobile vor deveni tot mai mult instrumente de administrare a afacerii cu un grad de eficienta similar PC-urilor, estimeaza SAP, care considera ca numarul de tablete si smartphone-uri disponibile la nivel mondial va ajunge la trei miliarde pana in 2012. Nu mai putin de 90% dintre directorii departamentelor IT iau in calcul dezvoltarea aplicatiilor pentru dispozitivele mobile in viitorul apropiat, iar 50% dintre organizatii planuiesc sa introduca astfel de aplicatii in urmatoarele 12 luni, potrivit unor studii Gartner si Forrester Research.

Conform acelorasi studii, citate de GizmoCrunch, numarul angajatilor care vor utiliza telefoanele inteligente si tabletele va ajunge la 1,2 miliarde in trei ani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tablete,
telefoane,
smartphone,
miliarde,
IT
/actualitate/numarul-de-tablete-si-smartphone-uri-va-ajunge-la-3-miliarde-la-nivel-mondial-pana-in-2013-8156976
8156976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.