Numărul de înmatriculare al lui Steve Jobs, enigmă totală pentru toată lumea. Iată unde îşi parca maşina vizionarul Apple

Postat la 10 mai 2017 5016 afişări

Fostul CEO al Apple Computers şi părintele celebrelor iPhone şi iPad era şi în viaţa de zi cu zi o persoană la fel de noncomformistă ca produsele sale.

Numărul de înmatriculare al lui Steve Jobs, enigmă totală pentru toată lumea. Iată unde îşi parca maşina vizionarul Apple

Steve Jobs conducea un Mercedes-Benz SL 55 AMG, de 518 CP. NUmărul de înmatriculare era cu totul bizar, o enigma până şi pentru poliţişti. Iar locul unde parca maşina îi determina chiar pe suborodonaţi să-i lipească bileţele maşină, prin care îşi exprimau dezacordul faţă de obiceiul său.

IATĂ AICI NUMĂRUL DE ÎNMATRICULARE TOTAL ENIMAGTIC AL  LUI STEVE JOBS ŞI UNDE ÎŞI PARCA MAŞINA

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.