Numai pentru colecţionari: ce s-a mai schimbat pe piaţa licitaţiilor de maşini

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 noiembrie 2019 115 afişări

Deşi colecţionarii de maşini, cel puţin cei americani, au la dispoziţie mai multe soluţii pentru a-şi satisface pasiunea, aceştia erau fie nevoiţi să aştepte până se organizau licitaţii de către case specializate de câteva ori pe an ori, fie să se documenteze temeinic înainte să liciteze online pe site-urile specializate.

Numai pentru colecţionari: ce s-a mai schimbat pe piaţa licitaţiilor de maşini

 În ultima vreme a câştigat însă teren Bring a Trailer, care organizează licitaţii de maşini de colecţie cinci zile pe săptămână, scrie LA Times. Bring a Trailer acceptă cel mult jumătate din maşinile propuse spre vânzare, iar după inspecţie trimite la vânzător un specialist care să afle toate detaliile disponibile despre autovehicul şi păstrează pentru public toate informaţiile postate pe site-ul său despre un model sau altul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.