Nuclearelectrica a prelungit cu încă patru luni mandatul de Director Financiar provizoriu deţinut de Dan Niculaie-Faranga, care ocupă funcţia din februarie 2022

Autor: Roxana Rosu Postat la 16 februarie 2023 37 afişări

Nuclearelectrica a prelungit cu încă patru luni mandatul de Director Financiar provizoriu deţinut de Dan Niculaie-Faranga, care ocupă funcţia din februarie 2022

Nuclearelectrica, singurul producător local de energie nucleară, a prelungit cu încă patru luni mandatul de Director Financiar provizoriu deţinut de Dan Niculaie-Faranga, care ocupă funcţia din februarie 2022.

El a preluat poziţia după ce fostul director financiar,  Paul Ichim, a renunţat la mandat.

Numirea lui Dan Niculaie-Faranga a avut loc în baza recomandării Comitetului de Nominalizare şi Remunerare. Durata mandatului este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii acestuia, pentru motive temeinice, până la maximum 6 luni.

Dan Niculaie-Faranga are o experienta de peste 20 de ani în poziţii de management in domeniul financiar, in servicii financiare, dezvoltări imobilare, consultanţă, fuziuni şi achizitii, precum si in domeniul energetic.

In ultimii 9 ani el a fost Director Direcţia Finanţări, Suport Reprezentante si Proiecte Speciale la Transgaz şi a administrat activitatea subsidiarelor Transgaz din Republica Moldova.

Dan Niculaie Faranga este licentiat al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice, al unui curs post-universitar in management bancar si bursier si a absolvit Programul Canadian M.B.A. organizat de University of Ottawa, École des Hautes Études Commerciales Montreal si Academia de Studii Economice cu specializarea in Finanţe

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
mandat,
numire,
academie,
achizitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.