Nu mai partajaţi parola Netflix gratuit: va trebui să plătiţi dacă faceţi acest lucru

Postat la 27 decembrie 2022 213 afişări

Nu mai partajaţi parola Netflix gratuit: va trebui să plătiţi dacă faceţi acest lucru

Gigantul platformei de streaming Netflix va începe să perceapă taxe pentru conturile partajate în mai multe ţări la începutul anului 2023.

Parolele partajate între persoane care nu locuiesc împreună reprezintă o problemă pe care Netflix încearcă să o combată de mai mulţi ani.

Compania ştie că utilizatorii nu vor fi mulţumiţi de această schimbare.

Gigantul platformei de streaming Netflix va începe să perceapă taxe pentru conturile partajate în mai multe ţări la începutul anului 2023. Compania a anticipat deja că această schimbare va fi implementată, deşi este conştientă că nu va fi pe placul tuturor utilizatorilor.

Parolele partajate între persoane care nu locuiesc împreună reprezintă o problemă pe care Netflix încearcă să o combată de mai mulţi ani. Mulţi oameni împart un abonament cu prietenii sau familia, chiar dacă nu locuiesc în aceeaşi casă, de obicei cu un plan premium care acceptă mai multe dispozitive în acelaşi timp.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gratuit,
plati,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.