„Nu aveţi 5000 euro? Facem noi chetă...” – Federaţia Română de Handbal criticată aspru de suporteri

Autor: Rafael Hekman Postat la 16 noiembrie 2022 6557 afişări

Continuă controversele legate de maniera de arbitraj din meciul România – Muntenegru de la Campionatul European de handbal. Lidera galeriei României, Angela Pop, reacţionează din nou, după ce în presa sportivă românească s-a vehiculat că FRH nu are 5.000 de euro pentru a depune memoriu la EHF.

„Nu aveţi 5000 euro? Facem noi chetă...” – Federaţia Română de Handbal criticată aspru de suporteri

În câteva postări repetate, Angela Pop, cea care de foarte mulţi ani însoţeşte naţionala feminină de handbal, alături de mai mulţi suporteri români, la toate turneele finale europene, mondiale şi olimpice, a cerut reprezentanţilor Federaţiei Române de Handbal să ia atitudine faţă de arbitrajul considerat părtinitor, din ultimul meci de la europene.

Angela Pop a solicitat ca FRH să depună memoriu la Federaţia Europeană de Handbal (EHF), pentru a apăra onoarea delegaţiei române, a componentelor echipei naţionale şi a suporterilor.

Într-un răspuns la una din postările de pe contul oficial de facebook al FRH, Angela Pop a scris:

„Încă mai aşteptăm sa vedem o reacţie serioasă din partea FRH, nu o glumă ca în textul de la postare.”

În replică, singura dealtfel la valul de critici primite, FRH a scris:

„La nivel personal, putem discuta, avem opinii ferme. La nivel instituţional, există proceduri, indiferent cât de puţin ne place acest lucru. Solidaritatea există, contează enorm şi vă mulţumim. Deocamdată, atât putem afirma public. Deocamdată...”

Ulterior, presa sportivă din România a vehiculat informaţia conform căreia memoriului, ce se solicită a fi depus la EHF, nu i se dă curs pentru că acesta ar costa 5.000 de euro, bani pe care FRH nu i-ar avea sau nu ar fi dispusă să îi aloce.

Această informaţie a dus la o nouă reacţie din partea Angelei Pop, care a scris:

„Nu aveţi 5000 euro? Facem noi chetă, oricum ne-am susţinut financiar 100% deplasarea, cazarea, masa şi biletele la meciuri, iar lumea crede că suntem sponsorizaţi. Nu oameni buni, nu suntem!

FRH să stea liniştită, NOI suntem în tribună pentru echipă şi în fiecare an vom face aceleaşi sacrificii şi credite ca să le însoţim la turneele finale.

Fetelor, întregii echipe, noua celor din tribună şi tututor românilor de acasă, trebuie să le arătaţi că nu sunteţi puşi acolo doar ca să vă încasaţi salariul lunar. Vă propunem să vă donaţi salariile pe luna asta şi să depuneţi memoriu, măcar din respect pentru fete.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angela pop,
ehf,
frh

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.