Noutati de vara de la Danone

Autor: Ioana Mihai Postat la 07 iunie 2011 58 afişări

Danone Romania lanseaza luna aceasta doua produse noi - Nutriday Pofta Buna, in gama cu acelasi nume si Danone Disney.

Nutriday este gama principala din portofoliul de produse Danone si, totodata, cea mai consumata marca de iaurt din Romania. Gama include iaurturi clasice, iaurturi de baut, iaurturi cu fructe sau iaurturi fara grasime.

Iaurturile Danone Disney sunt disponibile in doua variante: cu capsuni si cu biscuiti. Danone Romania este lider de piata in categoria produselor lactate proaspete, inregistrand in anul 2010 o cifra de afaceri de 476 milioane lei, in crestere fata de anul precedent. Compania are in prezent 740 de angajati si un portofoliu cu 70 de referinte de produs, principalele marci fiind: Activia, Danonino, Actimel, Nutriday, Cremosso, Danette, Casa Buna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
iaurt,
Danone
/actualitate/noutati-de-vara-de-la-danone-8321474
8321474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.