Noul şef al Poliţiei Caracal, numit după demiterea celui implicat în cazul Alexandrei, a picat concursul pentru post în 2017

Postat la 05 august 2019 119 afişări

Noul şef al Poliţiei Caracal, Costel Gimiş, a picat cu 5,80 concursul pentru această funcţie susţinut în noiembrie 2017. Costel Gimiş a fost numit luni la conducerea Poliţiei Caracal.

Noul şef al Poliţiei Caracal, numit după demiterea celui implicat în cazul Alexandrei, a picat concursul pentru post în 2017

Costel Ghimiş a obţinut atunci nota 5,80.

El a participat la concurs după ce în perioada iulie -decembrie 2017 a asigurat interimatul pentru această funcţie.

Costel Ghimiş a picat concursul în faţa contracandidatului său, Nicolae Mirea, care a obţinut nota 7,95.

Costel Ghimiş a ocupat anterior funcţia de şeful biroului de ordine publică din Caracal. Rezultatele concursului pentru funcţia de şef al Poliţiei Caracal sunt şi în prezent pe site-ul IPJ Olt.

Acesta a fost numit luni la conducerea Poliţiei Caracal.

Fostul şef al Poliţiei Caracal, comisarul şef Nicolae Mirea, a fost demis după intervenţia în cazul Alexandrei. El declara atunci pentru MEDIAFAX că, din punctul său de vedere, poliţiştii au acţionat „perfect” şi nu are ce să îşi reproşeze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caracal,
politie,
concurs,
sef,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.