Noul CEO al Băneasa Developments este Arthur Popa

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 decembrie 2015 842 afişări

De la 1 ianuarie 2016, Arthur Popa va prelua funcţia de CEO al Băneasa Developments, companie ce deţine Băneasa Shopping City şi Grand Cinema & More. El îl va înlocui pe Georgios Argentopoulos care preia atribuţii în consiliul de administraţie al companiei. Arthur Popa va fi responsabil de continuarea strategiei de dezvoltare a centrului comercial Băneasa Shopping City, având ca obiectiv consolidarea poziţiei de lider pe piaţa din România.

Noul CEO al Băneasa Developments este Arthur Popa

Arthur Popa şi-a început activitatea în cadrul Băneasa Developments în 2006, ocupând diverse funcţii de conducere pe parcursul carierei sale. În 2013 a fost numit chief operating officer (COO), poziţie din care a coordonat operaţiunile companiei. În iunie 2014 a obţinut certificarea ICSC – Certified Shopping Center Manager – fiind printre primii manageri din România cu această acreditare.

“Băneasa Shopping City este un reper pe piaţa centrelor comerciale din România. O spun rezultatele noastre, brandurile care ne-au ales pentru deschiderea în premieră a magazinelor şi, mai ales, clienţii noştri”, declară Arthur Popa, CEO Băneasa Developments.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noul-ceo-al-baneasa-developments-este-arthur-popa-14923108
14923108
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.