Noua vedetă din turism: hotelurile din staţiunile balneare au creşteri de 30-50% în 2019. „Oamenii caută vacanţe în zona de spa şi wellness“

Postat la 20 septembrie 2019 38 afişări

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), formată din 60 de hoteluri din toaţă ţara, a atras peste 1,5 milioane de vizitatori în acest an.

Noua vedetă din turism: hotelurile din staţiunile balneare au creşteri de 30-50% în 2019. „Oamenii caută vacanţe în zona de spa şi wellness“

Turismul balnear a înregistrat o creştere a veniturilor de circa 30-50% în 2018, datorită vouche­relor de vacanţă, a declarat Nicu Rădulescu, preşedintele Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR).

„România are o creştere a businessurilor din turismul balnear de 10% în fiecare an, iar anul acesta cu ajutorul voucherelor de vacanţă de la stat au crescut businessurile cu 30-50%, în funcţie de cum au fost gestionate de administratori. România are resurse puternice de creştere, pentru că dispunem de resurse naturale impresionante“, a spus pentru ZF Nicu Rădulescu, preşedintele OPTBR, în cadrul Congresului Anual al Turismului Balnear şi Spa.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
crestere,
hoteluri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.