Nouă români, arestaţi în decurs de trei zile în regiunea Strasbourg pentru furturi de metal

Postat la 24 mai 2013 31 afişări

Nouă români au fost arestaţi în urma unei serii de furturi de metale şi piese de utilaje în decurs de trei zile, la Strasbourg şi în regiunea oraşului, a anunţat conducerea securităţii publice de la la nivel departamental.

Nouă români, arestaţi în decurs de trei zile în regiunea Strasbourg pentru furturi de metal

 Potrivit unei surse apropiate anchetei, o patrulă de poliţie aflată în noaptea de luni spre marţi într-o misiune împotriva furturilor, în zona unor societăţi de colectare de metale, a reperat două vehicule, încărcate cu aproximativ 700 de kilograme de cupru, în valoare de aproximativ 25.000 de euro, relatează Le Parisien.

Poliţiştii au interceptat un vehicul şi au reţinut două persoane care se aflau la bord, cetăţeni români în vârstă de 20 şi, respectiv, 28 de ani. Celălalt vehicul a reuşit să scape şi s-a îndreptat spre Germania, unde a fost interceptat, ulterior, de o patrulă germană. La bordul vehiculului se aflau doi români, în vârstă de 30 şi, respectiv, 35 de ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noua-romani-arestati-in-decurs-de-trei-zile-in-regiunea-strasbourg-pentru-furturi-de-metal-10898553
10898553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.