Noua facilitate oferită clienţilor Wizz Air

Autor: Ioana Matei Postat la 30 septembrie 2013 1507 afişări

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est pune la dispoziţia pasagerilor o nouă opţiune ce le permite să îşi modifice rezervarea chiar dacă şi-au completat formalităţile de check-in

Noua facilitate oferită clienţilor Wizz Air

Anterior, singura modalitate prin care un pasager îşi putea modifica rezervarea era prin intermediul call-center-ului Wizz Air. Pentru a permite acces la tarife mai ieftine de modificare a zborurilor, pasagerii pot reveni online asupra check-in-ului, înainte de a modifica rezervarea. Acest serviciu este disponibil fără nici un cost adiţional. 

“Funcţia Wizz Air de „un-check” permite pasagerilor să-şi modifice rezervarea chiar şi după ce au completat formalităţile de check-in. Până acum, pasagerii erau nevoiţi să contacteze call-center-ul, în prezent noul serviciul fiind disponibil gratuit pe wizzair.com.

Wizz Air este cea mai mare companie low-fare din Europa Centrală şi de Est* şi operează o flotă de 45 de aeronave Airbus A320 de la 16 baze, 290 de rute facând legatură cu 95 de destinaţii din 35 de ţări.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noua-facilitate-oferita-clientilor-wizz-air-11424132
11424132
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.