Noua escrocherie a samsarilor. La ce riscuri se supun cumpărătorii unei asemenea maşini

Postat la 02 iulie 2021 936 afişări

Noua escrocherie a samsarilor. La ce riscuri se supun cumpărătorii unei asemenea maşini

Un nou tip de escrocherie ar putea pune viaţa în pericol celor care se bucură de preţul mic al unei maşini second-hand şi o cumpără fără verificări amănunţite.

Mai exact, maşinile avariate de inundaţii sunt vândute acum pe site-urile auto, scrie realitatea.net.

Inundaţiile din ultima perioadă au dus la avarierea a sute de maşini, care sunt vândute acum pe site-urile de profil, la preţuri atrăgătoare. Acestea pot ascunde însă pericole cauzatoare de moarte.

Specialiştii din domeniul vânzărilor auto le oferă cumpărătorilor sfaturi utile pentru a se feri de „ofertele” de pe site-urile respective.

Inundaţiile pot afecta grav integritatea maşinii

Cumpărătorii ar trebui să ţină cont de numeroase lucruri, dincolo de verificarea temeinică a maşinii, a kilometrajului şi a istoricului de proprietari.

Dacă maşina a fost afectată de inundaţii, apa poate provoca avarii grave, la instalaţia electrică, care îi pune în pericol atât pe cumpărători, cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparatori,
masini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.