Norul de cenusa vulcanica se afla deasupra Romaniei

Postat la 10 mai 2010 17 afişări

Norul de cenusa vulcanica se afla deasupra vestului si nord-vestului Romaniei si va avansa treptat catre est, iar pana marti, la ora 3.00, se va pozitiona peste cea mai mare parte a tarii, fara a cauza poluare, a anuntat, luni, Ministerul Mediului.

Potrivit ultimei actualizari a prognozei elaborate de London Volcanic Ash Advisory (Centrul international de avertizare pentru aviatie, privind cenusa vulcanica), pe parcursul zilei de luni norul de cenusa vulcanica se va indrepta catre est, iar pana marti dimineata se va afla peste cea mai mare parte a Romaniei, precizeaza Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) intr-un comunicat de presa.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nor,
cenusa,
Romania,
vulcan
/actualitate/norul-de-cenusa-vulcanica-se-afla-deasupra-romaniei-6105910
6105910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.