Noriel a deschis un magazine de jucării la Piteşti, reţeaua ajungând astfel la 19 spaţii

Autor: Ioana Mihai Postat la 30 noiembrie 2011 315 afişări

Liderul pieţei de retail de jucării, Noriel, a închiriat un spaţiu în centrul comercial Jupiter City din Piteşti, cu o suprafaţă de 205 mp. Lansarea oficială magazinului va avea loc sâmbătă, 3 decembrie. Un astfel de spaţiu reuneşte o gamă de peste 3.000 de jocuri şi jucării, accesorii, produse pentru şcoală, puzzle-uri şi păpuşi. Acesta este al 19-lea magazin al reţelei, închirierea fiind intermediată de CBRE România.

Mihaela Petruescu, account manager retail department CBRE România crede că acest magazin de jucării sporeşte atractivitatea centrului comercial, situat la ieşirea de pe Autostrada A1, înspre Craiova , la intrarea în Municipiul Piteşti. Dezvoltat pe o suprafaţă de 44.300 mp, Jupiter City găzduieşte peste 50 de branduri internaţionale şi naţionale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschis,
magazin,
Piteşti
/actualitate/noriel-a-deschis-un-magazine-de-jucarii-la-pitesti-reteaua-ajungand-astfel-la-19-spatii-9018678
9018678
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.